Ons aanbod

Outdoor Gym in Maastricht

  Onze unieke outdoor gym van ruim 1000 m² is gelegen op het Velorium Outdoor Sports & Bikepark in Maastricht. Daar bieden wij een flexibele en multifunctioneel ingerichte terrein waar de positieve belevenis voorop staat om fitter, vitaler en gezonder te worden.

  We hebben een zeer uitgebreid aanbod sporten en dienstverlening. Zo kun je kiezen uit diverse disciplines, sporten, 1:1 training, of solo training. We zorgen er altijd voor dat de trainingen leuk en uitdagend zijn. Daarbij evalueren we wekelijks of maandelijks je vooruitgang als jij dat wilt.

   Zo kun je kiezen uit diverse outdoor trainingsvormen:

   Outdoor obstacle, outdoor crosshit bestaande uit krachttraining met gewichten en andere materialen, HiTT en conditie. Calisthenics, seniorentraining, kinderfitness, military outdoor bootcamp, HITT-training, calisthenics, conditietraining, krachttraining met gewichten, parcours en obstacle trainingen, seniorentrainingen en kinderfitness.

   Op verzoek is ook bedrijfsfitness, teambuilding workshops en kinderfeestjes mogelijk. Voor meer informatie en een op maat gemaakt advies, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

   Outdoor Sports

   Calisthenics

   Train met je eigen lichaamsgewicht. Dit is perfect voor mensen die zeer blessure gevoelig zijn.

   Outdoor Sports

   Functional Fitness/ HITT

   Een kracht- en conditie programma dat constant gevarieerde, functionele bewegingen gebruikt die op een hoge intensiteit worden uitgevoerd.

   Outdoor Sports

   Parcour & obstacle training Bootcamp

   Parcourstraining heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

   Outdoor Sports

   Military outdoor Bootcamp

   Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert in de buitenlucht.

   Outdoor Sports

   Seniorentraining

   De seniorentraining richt zich speciaal op de oudere persoon, mensen boven de 55 jaar.

   Outdoor Sports

   Kindertraining

   Speciaal ontwikkeld voor leerlingen uit het basisonderwijs.

   Gratis Sporten?

   Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier bij onze Outdoor Gym in Maastricht? Plan dan direct je gratis proefles in!