Ons aanbod

De sportschool in Maastricht voor in- en outdoor training!

  Onze unieke in- en outdoor gym is gelegen in Amby,  Maastricht. Wij bieden een ruime indoor sportschool en een outdoor terrein waar individueel en in groepsverband gesport kan worden. Bij ons staat een positieve ervaring voorop om fitter, vitaler en gezonder te worden.

  We hebben een zeer uitgebreid aanbod aan sporten en soorten dienstverlening. Zo kun je kiezen uit diverse disciplines, sporten, 1:1 training, of solo training. We zorgen er altijd voor dat de trainingen leuk en uitdagend zijn. Daarbij evalueren we wekelijks of maandelijks je vooruitgang als jij dat wilt.

   Zo kun je kiezen uit diverse in- en outdoor trainingsvormen:

   Vrij sporten in de sportschool, groepslessen, personal training, senioren training, HIIT-training, calisthenics, conditietraining, krachttraining, parcours en obstacle run trainingen en nog veel meer…

   Op verzoek is ook bedrijfsfitness en teambuilding workshops mogelijk. Voor meer informatie en een op maat gemaakt advies, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

   Ontdek ons uitgebreid aanbod! 

   Bij ons zijn er veel mogelijkheden om op een leuke manier aan jouw gezondheid te werken. Zo is er voor iedereen en elk weertype een passend aanbod!

   Vrij sporten / Fitness

   Train lekker op jouw eigen tempo in onze sportschool. Sport lekker met de losse gewichten. Maak een ronde langs de apparatuur in de sportschool. Of train op onze outdoor faciliteiten.

   Groepslessen

   Geen zin om zelf iets te bedenken? Volg een van deze leuke lessen van onze gecertificeerde trainers:

   • Pilates
   • Low fit
   • Total body
   • Spinnen
   • Zumba
   Outdoor Sports

   Outdoor bootcamps en functional training

   Wil jij op een intensieve en afwisselende manier aan jouw fitheid werken? Dan zijn onze outdoor trainingen iets voor jou!  Een grote diversiteit aan oefeningen, begeleidng van een trainer en een test voor jouw doorzettingsvermogen, let's go!

   Calisthenics

   Train met je eigen lichaamsgewicht, werk aan je kracht, bouw spiermassa op en blijf fit. Dit is perfect voor mensen die blessure gevoelig zijn.

   Functional Fitness/ HITT

   Een kracht- en conditie programma dat constant gevarieerde, functionele bewegingen gebruikt die op een hoge intensiteit worden uitgevoerd.

   Personal Training

   Onze gecertificeerde trainers helpen jou graag met ons Personal Training pakket. Hierbij horen o.a. trainingen, voedingsschema's, wegingen en leefstijl advies.

   Outdoor Sports

   Obstacle Run Training

   Wil jij zelf of met een groep vrienden trainen voor een Obstacle Run? Met ons trainingsparcours en onze training stomen wij jullie klaar!

   Seniorentraining

   De seniorentraining richt zich op oudere die willen werken aan hun vitaliteit en gezondheid. Natuurlijk hoort hier ook het sociale aspect bij en drinken we na de training gezellig een kopje koffie!

   Cardioboxen

   Boxen is een intensieve sport, maar je wilt natuurlijk geen tikken krijgen. Dan is cardioboxen ideaal, train op een intensieve en leuk manier, hiermee bouw je conditie, spiermassa en uithoudingsvermogen op.

   Gratis proefweek?

   Wil jij graag eerst eens kennismaken met ons concept? Vraag dan nu een gratis proefweek aan en ervaar zelf hoe leuk het is!