Wij zijn Silverback Sports

Sinds jaren zijn wij vanwege persoonlijke interesse zeer actief in de fitness circuit, in het bijzonder functional fitness, HITT-training, calisthenics, parcours en obstacle bootcamp.

Inmiddels is gezond en fit zijn uitgegroeid tot onze leefstijl en passie, en is de droom en ambitie ontstaan om een eigen outdoor gym in Maastricht te beginnen, waar we onze ervaringen kunnen delen met anderen om gezond en fit te zijn.

Onze ambitie is om in Maastricht een geheel nieuw concept aan te bieden in de vorm van een outdoor gym waar iedereen terecht kan voor functional fitness, HITT-training, calisthenics, freestylen, parcours en obstacle trainingen, military bootcamps, seniorentrainingen, kinderfitness, bedrijfsfitness.

Hierbij staat voorop dat de klant centraal staat; jong en oud fit te laten worden, hun grenzen te laten verleggen, en de workouts leuk en uitdagend maken!

Silverback Sports Outdoor Gym Maastricht | Team

Deze gecertificeerde coaches helpen jou aan fantastisch resultaat!

Silverback Sports Outdoor Gym Maastricht | Lars

Lars Huijdts

Professional Trainer

Ik help mensen om de balans te vinden tussen genieten en vitaal blijven. Buiten een humoristische en eerlijke aanpak vind ik het niet alleen belangrijk om de training effectief maar ook zo leuk mogelijk te maken.

Silverback Sports Outdoor Gym Maastricht | Joep

Joep Herben

Professional Trainer

Ik ben graag bezig met alles wat met gezondheid te maken heeft en vind het geweldig mijn kennis en ervaring over te brengen naar anderen en ze op deze manier te helpen hun doelen te behalen. Daarvoor ben je bij ons in Maastricht aan het juiste adres.

Silverback Sports Outdoor Gym Maastricht | Samantha

Samantha von Zengen

Professional Trainer

Een aantal jaren geleden ben ik zelf als klant begonnen en weet ik als geen ander hoe het is om weer gezond en fit te willen worden. Mijn ambitie is nu om mijn ervaringen te delen met anderen, waarbij ik belangrijk vind om een training aan te bieden waar afwisseling in zit, uitdaging en simpelweg plezier!

Silverback Sports Outdoor Gym Maastricht
Silverback Sports Outdoor Gym Maastricht

Outdoor Plezier & Resultaat

Onze outdoor gym gaat voor een persoonlijke, efficiënte en uitdagende aanpak waar in gemoedelijke sfeer gewerkt wordt om fit te zijn met als uitgangspunten: uitdaging & plezier, (persoonlijke) begeleiding, flexibiliteit, variatie in trainingen en hulpmiddelen. Dit door middel van:

  • Professionele begeleiding van A tot Z door de trainers.
  • Intensieve en efficiënte workouts of the day in onze multifunctionele outdoor gym.
  • Flexibiliteit in trainingsmogelijkheden/wod’s en abonnementsvormen.

Onze Missie

De missie van onze outdoor gym is om mensen van alle leeftijden fit te laten worden, waarbij ze de regie in eigen handen hebben. De klant bepaalt de doelstel(lingen) in samenwerking met de trainers. Leden worden verrast met originele belevingen, plezier en meer aandacht dan ze verwachten.

Onze visie

Door de huidige maatschappij en COVID-ontwikkelingen, zullen de komende jaren verhoogd aandacht besteed worden aan fitness, conditie en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Men zal hier bewust iets aan gaan doen, ook werkgevers en basisscholen zullen hierin een steeds grotere rol gaan spelen!

Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, en professionaliteit een beslissende rol spelen. Men gaat voor kwaliteit en resultaat. En hier zullen wij als trainer van de outdoor gym altijd voor zorgen bij iedere klant. Iedereen is welkom bij ons en zal het gevoel krijgen in een ongedwongen sfeer te kunnen trainen.

 

Ons aanbod

In onze outdoor gym van ruim 1000 m², gelegen op het Velorium Outdoor Sports & Bikepark in Maastricht, bieden we diverse sporten aan voor alle leeftijden. Dus voor elke wat wils!

Een outdoor gym van ruim 1000 m²

Onze outdoor gym is het gehele jaar geopend (m.u.v. 24 december tot 2 januari) met diverse trainingstijden. De gym ligt centraal (nabij uitvalswegen) en is goed bereikbaar voor klanten. Ons terrein is circa 1000 m² groot met verschillende mogelijkheden, voor alle leeftijden, dus voor ieder wat wils! Qua faciliteiten kunnen klanten gebruik maken van een kantine waar eten en drinken geserveerd wordt en er zijn douches en omkleedruimten. Klanten kunnen tevens gratis parkeren voor de deur.

Gratis Sporten?

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier bij onze Outdoor Gym in Maastricht? Plan dan direct je gratis proefles in!

Niets missen over Silverback Sports? Volg onze Social Media Kanalen!